Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ساندویچ پنینی یا به قول ایتالیایی‌ها «پانینی» با ریشه ایتالیایی یک ساندویچ ساده گریل شده یا کبابی است. در رستوران‌ها و مغازه‌های فست فود معمولا ساندویچ پنینی را با دستگاه پنینی‌ساز تحت فشار و با پرس درست می‌کنند اما بدون دستگاه و فر هم می‌توانید این ساندویچ ساده و خوشمزه و مقوی را درست کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پنینی را با گوشت گوساله به صورت رست بیف یا گوشت مرغ درست می‌کنند و اضافه کردن قارچ و مخلفات دیگر به آن سلیقه‌ای است.


مواد لازم برای ۶ ساندویچ پنینی

نان باگت متوسط: ۳ عدد

سینه مرغ بدون پوست و استخوان: ۵۰۰ گرم

قارچ: ۱۵۰ گرم

سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا: ۱۵۰ گرم

پنیر گودا: ۶ ورقه

نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر: به مقدار دلخواه

روغن مایع: به مقدار لازم


طرز تهیه

ابتدا سینه مرغ بدون پوست و استخوان و شسته شده را به صورت مکعبی به اندازه حبه قند یا کمی درشت‌تر خرد کنید. نمک، فلفل، پودر سیر و کمی روغن مایع اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا تکه‌های مرغ آغشته به ادویه‌جات و مزه‌دار شوند. یک تابه گریل یا رژیمی را روی شعله گاز گرم کنید. مرغ مزه‌دار شده را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه خوب تفت بدهید. وقتی رنگ مرغ عوض شد، قارچ‌های خرد شده را اضافه کنید و باز هم تفت دهید. در این مرحله روی قارچ و مرغ مقداری آویشن بریزید و کمی هم کره اضافه کنید.

وقتی قارچ‌ها هم تفت خوردند و آب‌شان کشیده شد کمی دیگر تفت دهید تا مطمئن شوید گوشت مرغ پخته شده است. هر نان باگت را به دو قسمت تقسیم کنید. داخل نان‌ها را خالی کنید اما مراقب باشید خیلی توی نان نازک نشود. (برای درست کردن پنینی معمولا از داخل نان باگت‌ها سس مایونز بمالید، مقداری نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن هم روی سس مایونز بپاشید. مقداری پنیر پیتزا روی سس بریزید و نان باگت را با قارچ و مرغ پر کنید. یک ورقه پنیر گودا (سلیقه‌ای و اختیاری است) را هم داخل نان باگت بگذارید.

یک تابه گریل یا رژیمی تمیز را بدون روغن داغ کنید و ساندویچ‌ها را کف تابه بچینید. یک ماهیتابه یا قابلمه سنگین را روی ساندویچ‌ها بگذارید و تا پرس و فشرده شوند. ۳ دقیقه صبر کنید (شعله گاز ملایم باشد) و سپس ساندویچ‌ها را با آرامی برگردانید و دوباره تابه یا قابلمه سنگین را روی ساندویچ‌ها بگذارید و ۳ دقیقه دیگر تفت دهید. ساندویچ پنینی شما آماده است، آن را با سس دلخواه، دورچین سبزیجات مورد علاقه یا سیب زمینی سرو و میل کنید.


نکات و فوت و فن‌های ساندویچ پنینی با مرغ یا گوشت

*ساندویچ پنینی با مرغ را به جای سس مایونز با سس پستو هم می‌توانید درست کنید که اتفاقا خیلی هم خوشمزه و سالم و مشهور است.

*برای درست کردن ساندویچ پنینی در پنینی ساز یا ساندویچ ساز از نان تست که نان مخصوص پنینی است استفاده می‌کنند ولی در ماهیتابه نمی‌توان از نان تست استفاده کرد چون به احتمال زیاد وا می‌رود و ساندویچ از هم می‌پاشد.

*برای درست کردن ساندویچ پنینی گوشت یا رست بیف ابتدا گوشت گوساله را بپزید و سپس آن را ریش ریش کنید. سپس با مقداری قارچ و ادویه گفته شده کمی تفت دهید و به همین ترتیب ساندویچ پنینی را درست کنید.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش آشپزی طرز تهیه ساندویچ ها اضافه کنید سس مایونز نان باگت تفت دهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۵۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم از مصرف قارچ خودرو در طبیعت خودداری کنند

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس اورژانس آذربایجان شرقی با تاکید بر خودداری از مصرف هرگونه قارچ خودرو در طبیعت، چگونگی مواجه با مسمومیت ناشی از مصرف قارچ‌های سمی را تشریح کرد.

اصغر جعفری روحی در گفت‌وگو با خبرنگاران  با اشاره به مهیا شدن شرایط رشد قارچ‌های خودرو در فصل بهار، اظهار کرد: ابتدای هر سال با موجی از مسمومیت‌های اتفاقی ناشی از مصرف خوراکی قارچ‌های خودرو و سمی روبه‌رو می‌شویم.

وی افزود: مصرف خوراکی قارچ‌های خودرو و سمی تاکنون منجر به فوت، نارسایی کبد و بستری شدن بسیاری از هموطنان و به خصوص ساکنان و گردشگران در مناطق کوهستانی و مرتعی شده است.

جعفری روحی  با اشاره به لزوم اطلاع رسانی در خصوص عدم خوراکی بودن قارچ‌های خودرو، ادامه داد: مردم باید از مصرف قارچ‌های خودرو به خصوص قارچ‌های جمع آوری شده توسط افراد بومی خودداری کرده و جهت حفظ سلامتی خود و خانواده تنها قارچ‌های را که توسط مراکز مجاز و در بسته بندی‌های دارای مجوز هستند خریداری و مصرف کنند.

رئیس اورژانس استان خاطرنشان کرد: شناسایی انواع خوراکی قارچ از انواع سمی آن تنها بر اساس خصوصیات ظاهری مانند شکل، رنگ، بو، قوام و مزه مشکل بوده و تنها توسط متخصصان و کارشناسان مجرب قارچ شناسی و گیاه‌شناسی امکان‌پذیر است و نباید به توصیه‌های برخی از افراد در تشخیص انواع سمی از انواع خوراکی قارچ توجه کرد.

وی با بیان اینکه مصرف قارچ‌ها توسط پرندگان و سایر جانوران اهلی و وحشی نشان‌دهنده غیر سمی بودن قارچ برای انسان نیست، اظهار کرد: برخی از روش‌ها و معیارهای سنتی مانند تغییر رنگ قاشق نقره در اثر تماس با قارچ یا وجود حشرات در اطراف قارچ و محل رویش آن، معیار علمی و صحیح برای تشخیص عدم سمی بودن قارچ در همه موارد نیست.

وی افزود: برخی از سموم موجود در قارچ‌های سمی، مقاوم به گرما بوده و فرایندهای آماده سازی غذا مانند منجمد کردن، کنسرو کردن، کباب کردن، آب پز کردن، سرخ کردن و بخارپز کردن قادر به تخریب کامل مواد سمی موجود در آن نیست.

جعفری روحی ادامه داد: در خصوص نحوه مواجهه با مسمومیت ناشی از مصرف قارچ سمی، لازم است به هنگام بروز علائم و نشانه‌های گوارشی مانند تهوع، استفراغ و اسهال یا علایم‌ عصبی به صورت زودرس(در عرض دو ساعت پس از مصرف خوراکی قارچ‌های وحشی و خودرو) باید بیمار را هرچه سریعتر به مرکز درمانی منتقل کرد و در مواردی که علائم گوارشی یا عصبی به صورت تاخیری با فاصله بیش از شش ساعت از مصرف قارچ خودرو رخ دهد نیز نشان از سمیت بیشتر قارچ بوده که این نوع قارچ‌ها در سال‌های اخیر منجر به نارسایی حاد کبد و مرگ تعدادی از هموطنان شده است.

وی با تاکید بر اینکه انتقال سریع بعد از شروع علایم بیمار مسموم به یک مرکز درمانی و ارائه شرح حال کامل از مصرف قارچ امکان درمان موفقیت آمیز را افزایش می‌دهد، گفت: هرگونه تاخیر در مراجعه بیمار سبب افزایش احتمال شکست درمان و حتی مرگ بیمار می‌شود؛ هم‌چنین با مشاهده علائم و نشانه‌های بالینی اولیه به ویژه از نوع تاخیری در فردی با سابقه مصرف خوراکی قارچ خودرو باید هرگونه خود درمانی و درمان علامتی پرهیز کرده و بیمار را در اسرع وقت به بیمارستان منتقل کرد.

وی خاطرنشان کرد: بهتر است تا نمونه باقیمانده قارچ مصرف شده توسط فرد را نیز برای شناسایی کادر پزشکی به بیمارستان برده و تحویل کادر متخصص داد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • غذا‌های ورزشکاران در بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس؛ ۶۰ درصد خوراکی‌ها بدون گوشت خواهد بود
  • مراقب «کلاهک‌های مرگ» باشید
  • طرز تهیه اکبر جوجه با آب نمک به سبک رستورانی + راز خوشمزگی و نرم شدن گوشت جوجه
  • ۶۰ درصد غذاهای المپیک پاریس «غیرگوشتی» است
  • یک کیلو گوشت چند سیخ کباب چنجه دارد
  • مراقب این قارچ‌ها باشید!
  • طرز تهیه بستنی در خانه + ویدئو | فوت و فن درست کردن بستنی ساده بدون ثعلب و دستگاه | فقط ۱۰ دقیقه وقتتان را می‌گیرد
  • (ویدیو) آموزش تصویری غذای مورد علاقه بچه در مهمونی
  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور
  • مردم از مصرف قارچ خودرو در طبیعت خودداری کنند